Oferim solucions per a les teves necessitats

Serveis

vocació de millorar

Autocontrol
01

Tridimensional, autocontrol

Control de qualitat amb alta precisió.

Des de l’any 2018 disposem a les nostres instal·lacions d’una sala totalment climatitzada amb una màquina tridimensional 3D Mitutoyo Crysta Apex-S. Una màquina de mesura per coordenades CNC d’alta precisió que garanteix als nostres clients un control de qualitat excel·lent. El rang de mesura és de 505 x 705 x 405mm i podem mesurar des de prototips i peces úniques fins a sèries. També oferim als clients la possibilitat de tenir l’arxiu dimensional de la peça.

Prototips
02

Prototip

Treballs especials

Oferim al client la possibilitat de mecanitzar una sola unitat per tal que pugui comprovar si el projecte o el producte s’adapten a les seves necessitats abans d’arribar a les grans produccions. Amb la nostra experiència, ajudem i aconsellem al client les possibilitats i alternatives per tal de millorar el resultat final. Disposem de centres de mecanitzat i torns manuals per aconseguir-ho.

Producció
03

Producció

Sèrie curta / Sèrie llarga / Decoletatge

Ens adaptem a les produccions que sol·licita el client. Disposem de Centres de mecanitzat, Torns CNC i Torns CNC de 5 eixos per a petites i llargues produccions. Alguns d’aquests equipats amb carregadors de barres que ens fan optimitzar el temps. Tots els torns estan connectats al programa Cad/Cam Top Solid permeten la mecanització de peces en 2D i 3D.

Material
04

Materials

Tot tipus de materials rígids i plàstics

L’experiència que tenim al sector ens confirma que podem produir mecanitzats amb tot tipus de materials rígids com alumini, acer, ferro, acer inoxidable, coure, llautó, titani, bronze, etc… i altres materials plàstics com nylon, tefló, vulkollan, poliestirè, PVC, fibra de vidre, etc…

Acabats
05

Tractaments, acabats i/o conjunts de peces

Peça completament acabada

A les nostres instal·lacions disposem d’una secció de muntatge de conjunts de peces. També podem fer petites soldadures i ocupar-nos del recobriment de Vulcollan. També col·laborem amb empreses de tractaments i/o acabats com zincat, pintat, sorrejat, polit, trempat, etc… Seguim les instruccions indicades a cada plànol i el client no s’ha de preocupar de res.

Xapa
06

Xapa i soldadura

Tall, plegat, corbat…

Aquesta secció ens permet ser més autosuficients, comprem la xapa sencera i li podem fer tot allò que ens sol·liciti el client, com per exemple el tall, el plegat i el corbat. També podem fer la soldadura, tant en xapes com amb altres peces que s’hagin mecanitzat prèviament o a posteriori i formin part d’un conjunt.

Perfileria
07

Perfileria

Tall i mecanitzat de perfils d’alumini

En el 2021 vem adquirir una serra de tall de perfil. Aquesta màquina pot fer els talls tant en angle recte com amb altres inclinacions de graus. Un cop fets els talls, si és necessari, podem fer el mecanitzat de la peça. Aquesta màquina ens permet ser més autosuficients i també més competitius al mercat actual.